#GÜNLERDEN BARIŞ MANÇO

#GÜNLERDEN BARIŞ MANÇO

80 ve 90 kuşağının tüm çocukları iyi bilir ve iyi tanır onu. O ekranlara çıktığı anda tüm adam olacak çocukları televizyonun karşında onu izlerdi ve hepsi bir gün o programa katılacağı, Barış abisiyle birlikte olacağı günü hayal ederdi. O dönemin sadece çocukları değil 7'den 77'ye tüm hayranları onu televizyondan sevgiyle takip ederdi.

Her bayram herkesin dilinde hep onun şarkısı mırıldanırdı. 'Ayı' şarkısıyla ilk öğretmeni oldu çocukların, 'Arkadaşım Eşek' şarkısıyla da hayvan sevgisini öğretti onlara. Birkaç nesil onun elinde onun şarkılarıyla büyüdü desek yeridir. Tüm dünya ona saygı duydu, barış elçisi yaptı, onun sayesinde ülkemizle kardeşlik köprüleri kurdu. Bu muazzam insan dolu dolu yaşadığı 56 yıllık yaşamına öyle çok şey sığdırdı ki 'Kırk yılda bir gelir Barış gibisi' dedirtti bizlere. Eminiz ki Barış Manço hakkında hala bilmediğimiz ve duymadığımız daha çok şey var.

Biz de Devlet sanatçomız Barış Manço'yu andık, çocuklarımıza Barış Manço'nun kalbimize kattıklarını ve karşılıksız sevgisini anlattık. " Adam Olacak Çocuklarımız Barış Abilerini andılar........ruhu şad olsun.

12.02.2020 180

12-02-202012-02-202012-02-2020