HEYECANLIYIZ, II. DÖNEME BAŞLIYORUZ.

Saygıdeğer Veliler,
Sevgili Öğrenciler;

Eğitim, anaokulundan üniversiteye yaşam boyu süren bir yolculuktur. Geleceğimiz olan öğrenciler, bu eğitim yolculuğunda "kaliteli bir yaşama" bireysel yetenekleri geliştirici eğitim ve öğretim sürecinde hazırlanıyorlar. Sabiha Özdemir Anaokulu ailesine 2021-2022 eğitim öğretim yılının II. Dönemine  "hoş geldiniz" demekten büyük bir mutluluk duyuyorum. II Dönem'de tüm öğretmen ve öğrencilerime  başarı dileklerimle,  hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizi bu yolculukta yalnız bırakmayan ve her zaman destek olan velilerimize  de teşekkür ediyorum.

Sevilay YILMAZ

Sabiha Özdemir Anaokulu Müdürü