OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN SEVİLAY YILMAZ'IN 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ MESAJI

Okul öncesi dönem, çocuklarımız formal eğitime adım attıkları çok önemli ve kritik bir dönemdir. Bu dönemde çocuğun çok yönlü gelişiminin sağlanması, gelecekte geniş bir dünya görüşüne sahip olması demektir. Sabiha Özdemir  Anaokulu tüm kadrosu ile, çocuklarımıza anlamlı ve kalıcı bir eğitim vermeye gayret göstermekte, etkinlik ve çalışmalarını "Onların hala çocuk olduğunu" unutmadan planlamaktadır. Bizler, bu planlarımızı sizlerle paylaşmayı Sabiha Özdemir  Anaokulu hakkında daha ayrıntılı bilgilere sahip olmanızı istedik.

Ve biz biliyoruz ki "Dünyada bir tek güzel çocuk vardır ve bütün anne babalar o çocuğa sahiptir."

Sizin güzel çocuklarınız artık bizim de çocuklarımız. Sadece işimiz değil, neşemiz, gururumuz, mutluluğumuz.

Bu duygularımla, okula başlama yarınları inşa etmek için başlangıçtır diyor ve 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olması dileklerimizle öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum.

Sevilay YILMAZ

08.09.2022 127