OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN SEVİLAY YILMAZ'IN 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ MESAJI

Okul öncesi dönem, çocuklarımız formal eğitime adım attıkları çok önemli ve kritik bir dönemdir. Bu dönemde çocuğun çok yönlü gelişiminin sağlanması için , bilişsel, duyuşsal, psikomotor, dil,sosyal, özbakım gelişimlerinin desteklendiği, ilkokula hazırlandığı eğitim başlangıcı olarak hayata ve uzun bir eğitim hayatına adım attığı bir dönemdir. Sabiha Özdemir  Anaokulu tüm kadrosu ile, çocuklarımıza anlamlı ve kalıcı bir eğitim vermeye gayret göstermekte, etkinlik ve çalışmalarını "Onların hala çocuk olduğunu" unutmadan planlamaktadır. Bizler, bu planlarımızı sizlerle paylaşmayı Sabiha Özdemir  Anaokulu hakkında daha ayrıntılı bilgilere sahip olmanızı istedik.

Ve biz biliyoruz ki "Dünyada bir tek güzel çocuk vardır ve bütün anne babalar o çocuğa sahiptir."

Sizin güzel çocuklarınız artık bizim de çocuklarımız. Sadece işimiz değil, neşemiz, gururumuz, mutluluğumuz.

Bu duygularımla, okula başlama yarınları inşa etmek için başlangıçtır diyor ve 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olması dileklerimizle öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum.

Sevilay YILMAZ

11.09.2023 73