Sabiha Özdemir Anaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; • Yaratıcı, • Dünyaya uyumlu, • Sorunlara çözüm getiren, • Girişken, • Yurtsever, • Yüksek donanımlı, • Üretken, • Ahlaklı, • Dinamik, • Öğrenmeyi seven, Atatürkçü düşünce,bilim ve ülke gerçeklerinin kesiştiği bir cizelgede,çocuklara bilgi çağının gerektirdiği,bilgi ve becerileri kazandırarak bireysel varoluşlarını gerçekleştirmelerini sağlayan öncü bir kurum olmak

Misyon: • Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, • Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, • Üretken, • Yaratıcı, • Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; • En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, • Teknoloji destekli, • Dünya merkezli eğitim Çevrecilik bilinci ile yetişmiş vatanına,milletini,gelenek,göreneklerine bağlı çağın gerektirdikleriyle yaşayan bireyler yetiştirmek,okulöncesi eğitimi konusunda aileyi bilinçlendirmektir.

Başarılar:

Saatler: sabah: 8.30 Akşam: 17.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sabihaozdemiranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bulancak Mah.Ömer Üstündağ Cad. No62

Kütüphane Kitap Sayısı :80
Öğretim Şekli :Okulumuzda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Döneminde ikili eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE BAĞLI ÖMER ÜSTÜNDAĞ CAD. BULUNMAKTADIR.

Adres - Bulancak Mah.Ömer Üstündağ Cad. No62

Ulaşım Araçlarla ve yaya olarak gelinmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.